BRANDSTOF is dé duurzame herenmode winkel aan de Leusderweg te Amersfoort. Gratis parkeren voor de deur.

0

Je winkelwagen

Retourneren

Bij Brandstof Fashion begrijpen we dat soms een online aankoop niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Daarom willen we je graag geruststellen: als je niet tevreden bent met je bestelling, heb je het recht om je kledingstuk terug te sturen. Hier is hoe ons retourbeleid werkt:

Je hebt 14 dagen de tijd

Bij Brandstof Fashion geven we je 14 dagen de tijd om te beslissen of je volledig tevreden bent met je aankoop. Mocht het kledingstuk niet helemaal naar wens zijn, dan heb je voldoende tijd om het terug te sturen.

Eenvoudig retourproces

Het retourneren van je artikel is eenvoudig en moeiteloos. Zorg ervoor dat het product in de originele staat en verpakking is. Als dat het geval is, stuur het dan naar ons retouradres:

Brandstof
Leusderweg 151
3818AC Amersfoort

Terugbetaling

Nadat we je retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we het aankoopbedrag zo snel mogelijk terugbetalen via de oorspronkelijke betaalmethode. Je kunt dus met vertrouwen bij ons winkelen, wetende dat je financiële investering beschermd is.

Bij Brandstof Fashion staan we klaar om je te assisteren en ervoor te zorgen dat je een positieve winkelervaring hebt, zelfs als je besluit om iets terug te sturen. Als je vragen hebt over het retourproces of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We zijn hier om je te helpen.

Bedankt dat je bij Brandstof Fashion hebt gewinkeld. We hopen dat je blij bent met je aankoop, maar als dat niet het geval is, onthoud dan dat ons retourbeleid er is om je gemoedsrust te bieden. We waarderen je vertrouwen in ons en kijken ernaar uit om je te assisteren bij eventuele retouren.